Covid-19

A már 2020. tavaszától velünk levő koronavírus világjárvány kapcsán a gyülekezetünket is érintő szabályok, híradások, zsinati elnökségi határozatok közlésére hoztuk létre ezt a bejegyzést, melyet folyamatosan frissítünk, amint az aktuálissá válik, hogy mindig naprakészen ismerhessük az elérhető egyházi információkat, szabályokat.

AKTUÁLIS:

KORÁBBI HÍRADÁSOK:

2021. november 3.Maszkviselésre kérjük testvéreinket az istentiszteleteken és a református egyház rendezvényein – A Magyarországi Református Egyház Zsinati Elnökségi Tanácsának közleménye

2021. július 8.Mostantól maszk nélkül is látogathatók a református istentiszteletek és egyházi rendezvények – A Magyarországi Református Egyház Zsinata Elnökségi Tanácsának közleménye
2021. június 20. – Megszűnnek a heti istentisztelet-közvetítéseink. Ha szükség lenne rá, természetesen újra indítjuk majd!
2021. április 14.Május 2-től nyissuk meg templomainkat: A Zsinat Elnökségi Tanácsának április 14-i határozata
2021. március 26.Imádságos felelősséggel tartozunk egymásért: A Zsinat Elnökségi Tanácsának március 26-i határozata – melynek értelmében húsvétkor sem lehet személyes jelenléttel istentiszteleteket tartani.
2021. március 6.Ismét korlátozások jönnek
2021. január 10.Istentisztelet a templomban is
2020. november 9.Járványhelyzet: újra online egyház

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE