Köszöntő

Legyen a vendégünk!

“Hit nélkül pedig lehetetlen Istennek tetszeni; mert aki Isten elé járul, hinnie kell, hogy ő létezik és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.”

Zsid 11,6

Kedves Testvéreink!

Ez az oldal a gyülekezetünk életéről kíván tájékoztatni minden érdeklődőt.

Szükséges, hogy követve a 21. század követelményeit jelen legyünk mi is a világhálón, hisz mit csinál a ma embere ha nem tud valamit? Megkeresi a világhálón, és lassan közhely, hogy “ami nincs fenn a hálón az nem is létezik”. Jézus Krisztus ügye, az ő tanítványainak közösségei, az ő egyháza pedig, nyilvánvalóan létező dolgok.

Oldalunkon információkat talál minden érdeklődő alkalmainkról, gyülekezetünk eseményeiről, hírekről és sok más bennünket érintő kérdésről.

Kérdezhetik, hogy miként kapcsolódik a honlapunkat bevezető igeszakasz ehhez az oldalhoz. Ez az ige gyülekezetünk vezérigéje. Egy megszívlelésre és megfontolásra szólító tanítás, mely buzdít arra, hogy jobban Istenre tudjuk bízni magunkat, hogy előre tekintsünk. Bátorít arra nézve, hogy bízzunk Istenünk segítségében. Hiszen ő szerető Isten, aki mindenkor a mi örömünket és boldogságunkat akarja. Azt akarja, hogy boldog és kiegyensúlyozott életünk legyen. Ehhez pedig egyetlen út vezet, segítségül hívni őt. Segítségül hívni életünk minden területére és ő megszabadít minden bajtól, aggodalmaskodástól. 

Dicsőítsük szüntelen a mi szerető mennyei édesatyánkat: életünkért, szeretteinkért, javainkért és mindazért, amit gazdagságának tárházából ránk áraszt. Bízzuk rá életünk minden mozzanatát, mert az ő ígéretei nem változnak, és megjutalmazza azokat, akik őt keresik.

Ezekkel a gondolatokkal szívünkben kívánunk kellemes böngészést mindenkinek! 

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE