Ott alvós hittanos tábor 2023 – Kaptár-ruhatár, avagy: Hölgyeim és Uraim!

A nagyatádi gyülekezet 14. hittanos tábora idén is Somogyszobon, a Mocz Erdei Iskolában került megrendezésre. 13 nagyatádi és környékbeli fiatalhoz idén is csatlakoztak a torontálvásárhelyi testvérgyülekezetünk ifjai, szám szerint 8-an. Kísérőjük idén is lelkészük, Beszédes Mária volt.

A felsősök számára szervezett hittantábor is a nemiség, férfivá és nővé teremtettségünk témakörét igyekezett bemutatni a bibliai szereplők történetein keresztül. Az interaktív “hittanórák” profi megtartásáért hálás köszönet Andrási Károlyné Tóth Franciska Ilona lelkésznőnek (Lábod), a zenei kíséretét pedig Lacza Attila (Nagyatád) római katolikus kántor úrnak.

Köszönet továbbá Lukács Anikó presbiter asszonynak, a további programok szervezéséért, Gulyás Krisztának az egész heti segítséget! Köszönjük Tamás Csabának az idén is isteni finom “polgármester pörköltet”! És minden segítőnek, hozzájárulónak a felajánlását!

A tábori programok idén is színesek voltak: Nagyatádon, a múzeumban tárlatvezetés és a központban ismeretterjesztő séta, Kaszóban erdei séta és medencében fürdés, Nagyatádon a 63. bázison kiképzőpálya és paintball, Keszthelyen a Festetics kastély meglátogatása, a badacsonyi túra és a balatoni fürdőzés és persze Gyékényesen a strandolás.

De ne csak írott sorok, hanem egy videós összeállítás (Battyáni Balázs) és néhány hangulatidéző fotó is álljon itt:

De ne csak írott sorok, hanem egy videós összeállítás (Battyáni Balázs) és néhány hangulatidéző fotó is álljon itt:

Egyedül Istené a dicsőség! – Soli Deo Gloria!

Jövőre visszavárunk benneteket! 🙂

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE