Napközis tábor – Kaptár-ruhatár, avagy: Hölgyeim és Uraim!

Idén már másodjára szerveztünk az alsósoknak napközis hittanos tábort. Június utolsó hetében, 26-30. között, hétfőtől péntekig táborozhatott a Kálvin teremben, a templomban és az udvaron a 23 regisztrált gyermek.

Az interaktív hittanórák megtartásában szokás szerint Andrási Károlyné Tóth Franciska Ilona lábodi lelkésznő volt a segítségünkre. A KOEN alapítvány idei vakációs bibliahét anyagát használva a fiatalok megismerhették és megérthették, hogy fiúként és lányként is Isten szeretett gyermekei vagyunk.

Segítségünkre volt még a böhönyei gyülekezet lelkipásztora, Varga Zsófia is. Köszönjük!

Presbitereink közül Karlovics Jószefné Zsuzsa, Bódis Lászlóné Zsuzsa és Gulyás Tiborné Ildikó, gyülekezetünk tagjai közül Szabó László és Szabóné Haluskay Ágnes, az IFI tagjai közül pedig Battyáni Kinga a barátnőjével, Kertész Virággal, valamint Takács Tifani tették lehetővé a tábor megszervezését, megtartását. Nagyon köszönjük Anderné Marika idei felajánlását is – a híresen finom lángost!

A délutáni programjaink között voltunk játszótéren, néztünk filmet, simogattunk állatokat a Bütyök Állatudvarban, izgalmas vetélkedőn is részt vehettünk, de kézművesedtünk is és pénteken a strandra is eljutottunk!

Nem csoda, hogy a gyermekek most is jól érezték magukat. Voltak, akik szó szerint megsiratták a tábor végét. Mi jövőre is szeretnénk tábort szervezni!

Köszönet a segítőknek!

Istennek legyen hála!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE