Ott alvós hittanos tábor 2022

Tizenharmadik alkalommal szervezett a Nagyatádi Református Egyházközség ott alvós hittanos tábort. Az utóbbi évekhez hasonlóan most is a somogyszobi Mocz Erdei Iskolában.

Tizenhárom felső tagozatos hittanosunkhoz hét délvidéki református fiatal csatlakozott, akiket lelkipásztoruk (Beszédes Mária) és egy frissen érettségizett fiatal hölgy kísért el, aki nem csak résztvevőként, de egy kicsit segítőként is jelen volt.

A húsz fiatal a délelőttöket a hittantábor „hittanos” részével, kreatív, játékos hittanórával (hálás köszönet a lábodi lelkésznő, Andrási Károlyné Tóth Franciska Ilonának!!! és persze Lacza Attila kántor úrnak), míg a délutánokat a „táboros” hangulatú változatos programokkal (köszönet Lukács Anikónak, a rengeteg szervezésért!!!) tölthette.

A hét folyamán kenuztunk a gyékényesi tavon, ahol meg is mártóztunk a kiváló vízben, strandoltunk Barcson, volt élményfestés és családi délután, valamint a tavalyi évről elmaradt programra, a Zobori élményparkba is ellátogattunk idén, a záró pénteki napon. Új barátságok, rengeteg jó élmény és hitbeli-lelki gyarapodás is jellemezte az idei tábort. Nem csoda, hogy még maradtak volna az ifjak – de a jövő évi tábor is várja majd az érdeklődőket! Ha Isten is megsegít jövőre is megszervezzük majd.

De, hogy milyen volt „belülről”, résztvevőként, talán maguk a táborozók tudják a legőszintébben és leghitelesebben elmondani. Ezért álljon itt néhány vélemény, idézet a táborozók „tollából” (Változtatás nélkül):

Nagyon jó volt, sok mindent tanultunk, az én szemszögemből sok új barátot ismertem meg. Ez a tábor sokat jelentett, megtanított arra hogy ne csaljunk(Ézsau és Jákob története)

És örülök hogy nem csak mi voltunk hanem jöttek délvidékiek is, várjuk őket jövőre is.

Mi örömmel köszönjünk hogy egy csodás hetet adtak nekünk! Én soha sem fogom elfelejteni❤☺

Marci

Jó volt

Bazsi

Nekem nagyon tetszett, hogy szinte mindenkivel ilyen jó barátságot kötöttem.😊 Pedig velem nehéz szoval ezert is jelent nekem sokat, hogy már az első nap sokmindenkivel megtalaltam a közös hangot. ☺️

Már az első nap nagyon jó volt!

Utánna a gyékényesi kirándulás, barcsi strand, a  vászon festés (arc festés), pénteki zobori élmény park nagyon jó hangulatban telt 😊 és már az első éjszakátol fent maradó éjjeli baglyok bírták az egész hetet fitten 😅 mondjuk az enrik nem de az most mindegy is.🙂

Kisebb nagyobb szivatások 😂  A délelötti foglalkozás is nagyon tetszett hiszen csapatban kellet játszani es   mindenki megtalata a megfelelő segítség nyújtást a csapat társának.😁

A legjobban az a játék tetszett amikor a plüss állatokat kellet franciska neni elol el rejteni. Nagyon jo volt amikor énekeltünk😊

Mindig vártam az éjszakát remek hangulat végett🙂

De az is hogy jöttek dél vidékről is remélem jövőre is jönnek .😁 Kár, hogy ilyen hamar el ment a hét😓

Pedig olyan hosszúnak tünt még az első nap. Ha jól mulat az ember hamar megy az idő❤

Kinga

Nagyon jó volt,Sok barátot és élményeket szereztem az egy hét alatt. Az első nap reggel kicsit féltem oda menni a többiekhez de azután  nagyon jól összehangolodtunk és mindenkivel találtam valami közöst, így nagyon  jó közösség lettünk a hét végére. A Dél-vidéki barátaink is jó fejek és kedvesek voltak és jól szórakoztunk.

Alig várom a következő alkalmat.

Csenge

És a szervezők részéről is hadd álljon itt egy vélemény:

Nagyon tetszett,hogy a gyerekek milyen nagy szeretettel és elfogadással fordultak egymáshoz,

 őszinte tiszta barátságok kötődtek ezalatt a pár nap alatt.

Igazi jó csapat alakult ki.Nagyon jól éreztem magam.💕

Anikó

Köszönünk szépen minden felajánlást (Fodor Jenőnek a finom kukoricát, a Brudics háazspárnak a hagyma felaprítását, Tamás Csabának az isteni polgármester pörköltet, Gulyás Krisztának a kitartó egész heti szolgálatot, a Péter házaspár segítségét… és biztosan nem sikerült mindent felsorolni), minden segítséget, szervezést, készenlétet – és úgy általában mindent!

És hadd jöjjön itt még pár fotó is a teljesség igénye nélkül – inkább csak a hangulatot érzékeltetve:

Soli Deo Gloria – Egyedül Istené a dicsőség!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE