Ökumenikus imahét 2021

„Maradjatok meg szeretetemben és sok gyümölcsöt fogtok teremni” – hangzik a 2021-es ökumenikus imahét mottója János evangéliuma 15. részének 5–9. versei alapján. Idén sem marad el az ökumenikus imahét Nagyatádon sem, igaz a járványhelyzet miatt nem a megszokott módon élhetjük meg a felekezeteken átívelő testvéri közösséget.

2021-ben csak egyetlen ökumenikus istentiszteletre hívjuk testvéreinket az Úr Jézus Krisztusban! Az idei házigazda a katolikus felekezet lesz, a Nagyatádi Szent Kereszt Felmagasztalása Plébánia templomában, január 26-án (kedden) 17 órakor kezdődő igei alkalmon Jakab István református lelkipásztor fogja hirdetni Isten igéjét. A liturgiában szolgál még Sándor László plébános, Hegedüs Gábor evangélikus lelkipásztor és Jakab Enikő református lelkipásztor is.

Természetesen a járványhelyzetre is tekintettel, internetes élő közvetítés segítségével is részt lehet venni a közös istentiszteleten. Erre a plébánia Facebook oldalán lesz lehetőség.

Szeretettel várunk mindenkit akár a templomba, ahol figyeljünk fokozottan a járványügyi szabályok betartására, akár a képernyő elé!

Áldás békesség! – Erős vár a mi Istenünk! – Dicsértessék a Jézus Krisztus!

FRISS (2021.01.26.): Az ökumenikus istentiszteletről készült felvétel IDE KATTINTVA érhető el.

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE