Cantores Ecclesiae

Zenés áhitatra várunk szeretettel minden érdeklődőt a templomba és/vagy a képernyő elé! Vasárnap (2021.02.21.) délután 15:00-kor kezdődik az alkalom, melyen a zenei szolgálatot a Cantores Ecclesiae fúvószenekar végzi.

Az áhítat ide kattintva tekinthető illetve hallgatható meg:

Az 1998-ban alakult Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes a Református Egyház egyetlen diplomás zenészekből álló művészeti együttese. Évente mintegy száz koncerten lépnek fel itthon és külföldön egyaránt a legismertebb koncerttermekben, és fesztiválokon, de református szerepvállalásuk révén természetesen templomokban és központi egyházi rendezvényeken is.

Az együttes korai éveiben számos hazai és nemzetközi versenyeredményükkel hívták fel magukra a figyelmet. 10 lemezük mellett számos TV- és rádiófelvételt készítettek. Koncertet adtak többek között a Zeneakadémián a Művészetek Palotájában, a Kongresszusi Központban, a Budapest Sportcsarnokban, a Szent István Bazilikában, a Deák téri evangélikus templomban, a Kolozsvári Farkas utcai Református Templomban, a Művészetek Völgyében, a Sziget Fesztiválon, Ausztriában az ENSZKözpontban, Azerbajdzsánban a Mugam Centerben, Dániában a Legoland Nagyszínpadán, Németországban az Eurotreff Fesztiválon.

2007-ben Artisjus díjjal tüntették ki a Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttest.

Templomi koncertsorozatuk Magyarország Kormányának és az EMMI Kulturális Államtitkárságának támogatásával valósul meg.

A Cantores Ecclesiae elérhetőségei:
Honlap: www.rezfuvos.hu
Facebook: https://www.facebook.com/rezfuvos
Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCKUW4XY-PJ31tQzMf2NZC6w/playlists 
Email: info@rezfuvos.hu

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE