Napközis hittanos tábor – Jákób és Ézsau

Táborozni jó! Hittantáborozni pedig nem különben! 2022. július 18-22. között 19 nagyatádi és környéki református hittanos táborozott nap mint nap az idei gyülekezeti napközis hittanos táborban.

Istennek legyen hála – minden gond és baj nélkül telhetett el az idei napközis hittanos tábor gyülekezetünkben. Az alsós kisdiákoknak szervezett hét címe RendezŐ volt. Megtapasztalhatták a táborozók Jákób és Ézsau történetén keresztül, hogy Isten a nagy RendezŐ, hiszen mindent szépen rendez Ő!

A naponkénti megérkezést követően (hétfő kivételével) reggeli-tízórai fogyasztásával kezdtük a napokat. Köszönet illeti az ifjúsági csoport tagjai közül szolgálatot vállaló fiatalokat, hogy egész héten számíthattunk a segítségükre! És köszönet azoknak a felnőtteknek, szülőknek-nagyszülőknek is, akik több-kevesebb napon velünk voltak és értékes szolgálatukkal tették gördülékennyé és felejthetetlenné az idei tábort!

Jóllakottan mentünk át a templomba, ahol közös énekléssel dicsértük Istent és hangolódtunk a „kreatív hittanórára”, melynek megtartásában profi szakmai segítséget idén is Andrási Károlyné Tóth Franciska Ilona lelkipásztor asszonytól, a lábodi gyülekezet lelkészétől kaptunk! Köszönjük!

Aranymondásokat (bibliai idézetet) is tanultak a gyermekek, melyeket „magukkal víve” életükbe, a hétköznapokba, életük erősségévé válhatnak.

Ezt követően az udvaron várták a gyermekeket az interaktív és irányított játékok. Ezek nagyon jó szórakozást és kellemes élményeket szereztek a résztvevőknek!

Ebédelni minden nap a szemközti Aranykakas Étterembe mentünk át, ahol mindig finom étkekkel vártak minket!

A délután a játszóterezésé, kézműveskedésé, játéké és strandolásé volt.

Az uzsonna mindig jól esett! Hétfőn a legfinomabb lángossal lakhattunk jól, de mézédes dinnye, szendvics is várta az éhes szájakat a hét folyamán.

Jóllakottan, boldogan adhattuk vissza a szülőknek gyermekeiket a napok végén. És azt, hogy jól érezték magukat a gyerekek, onnan is tudhatjuk, hogy volt rá példa, hogy „csúnyán nézett” gyermek a szülőre, hogy anya-apa negyed órával hamarabb „merészelt jönni” gyermekéért.

Még egyszer köszönünk minden segítséget, minden szolgálatot, minden felajánlást! Örömmel, és szívünkben nagy hálával zárhattuk a kicsik számára szervezett napközis hittanos tábort.

Soli Deo Gloria – Egyedül Istené a Dicsőség

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE