Kisbusz nagy kirándulásokhoz (is)

Vírusos bezártság után a személyes közösség és utazás lehetőségét jelenti és a jövőbe mutat a gyülekezet használatára is bocsátott kilenc fős kisbusz, mely a korábbit váltja.

A Nagyatádi Református Templomért Alapítvány 5 millió Forintos támogatást kapott kisbusz beszerzésére az államtól – a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt (a CNP-KP-1-2021/1-000057 számú pályázat keretében), a Nagyatádi Református Egyházközség pedig 1,5 millió Forintos egyházmegyei motorizációs támogatásban részesült a Somogyi Református Egyházmegyétől. E két összeg lehetővé tette, hogy az alapítvány megvásároljon egy 5,5 éves 9 fős kisbuszt, melyet az előző tulajdonos nagyon kímélt, így még a tízezredik kilométer előtt áll a számláló. A korábbi gyülekezeti kiöregedett kisbusz méltó utódja lett a most vásárolt gépjármű.

A képen (balról jobbra): Jakab István lelkipásztor, Dr. Orbán Ilona, az alapítvány kuratóriumának elnöke, Borsi Péter gondnok

A világjárvány miatti bezártság, az online istentiszteletek, bibliaórák, konfirmációi felkészítők és hittanórák után Isten kegyelmének és szeretetének valóságos, kézzel fogható ajándékát láthatja a nagyatádi (és természetesen az ötvöskónyi és a belegi) gyülekezet a járműben. Hiszen a kisbusz segítségével a jövőbe tekinthetünk, már most készülhetünk lélekben a testvérgyülekezetekkel (Lupény, Nyüved, Torontálvásárhely) való találkozásra, kisebb gyülekezeti kirándulásokra, ifis túrákra vagy éppen a nyáron, július utolsó hetére tervezett hittanos táborra. Mindenkinek tetszett, aki utazhatott már vele!

Köszönet a támogatóknak, áldás a gyülekezetnek, dicsőség Istennek!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE