Hittantábor 2021

Gyülekezetünk az idei évben is szervez hittanos tábort, melynek helyszíne a somogyszobi Erdei Iskola, időpontja pedig 2021.07.26-30. hétfőtől péntekig lesz. A tábor címe is nagyon izgalmas: ÚJRATERVEZÉS

Szeretettel hívunk minden érdeklődő hittanos gyermeket a már 12. alkalommal megrendezésre kerülő nyári hittanos táborba! A tavalyi helyszínen, hasonló jó hangulatra és kikapcsolódásra, de ugyanannyira hitbeli élményeink mélyítésére is készülünk!

A részvételi díj nem emelkedett, 10.000 Ft/fő, mely tartalmazza az étkezést, szállást és a programokat is! Testvérek jelentkezése esetén pedig egyikük díjából 1.000 Ft-ot elengedünk. (Fizetési határidő a tábor kezdete, vagyis 2021.07.26.)

A jelentkezési határidő 2021.07.04. vasárnap.

FONTOS! Kedves szülők! Gyülekezetünk tagjai közül minden évben voltak segítők is a tábor lebonyolításában, a technikai jellegű feladatok elvégzésében (terítés, mosogatás, reggeliztetés, vacsoráztatás, stb.). Az eddigi segítőink sok segítségét szeretnénk most e helyről is megköszönni! Illetve szeretnénk segítséget kérni a szülők részéről 1-2 nap erejéig! Aki szívesen vállalna ilyen szolgálatot, kérem jelezze, hogy tudjunk róla és tudjunk egyeztetni a szükséges dolgokkal kapcsolatban! Előre is köszönjük ilyen felajánlásaikat is!

Kapcsolódó dokumentumok:

További információk, érdeklődés: Jakab István lelkipásztornál +36302009393 és/vagy Lukács Anikó presbiternél +36303356790

Friss: Ha még nem tette, olvassa el a szülői tájékoztatót is!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE