Jézus csodái

Áldás, békesség!

Imádkozzunk:

Jó Atyánk, Istenünk, te taníts bennünket!

Jézus Krisztus útján vezesd a lelkünket!

Szentlelked ereje növelje hitünket! Ámen!

Jézus csodái

Életünk folyamán többször előfordul, hogy megbetegszünk. Ilyenkor a szüleink, a család, a szeretteink igyekszenek nekünk segíteni abban, hogy mihamarabb meggyógyuljunk. Te is biztos segítettél már anyának, apának, nagyinak vagy a testvérednek, amikor beteg volt. Talán megsimogattad, megölelted, hogy érezze, hogy szereted. Esetleg teát készítettél neki, betakartad, csendben voltál, hogy tudjon pihenni, vagy épp lested a kívánságát. Gyakran előfordul az is, hogy a gyógyuláshoz orvos segítségét is kell kérni. 

Van még valaki, akinek a segítségét kérhetjük! Nézd meg az ehhez kapcsolódó mai történetünket! ☺

Kedves Gyerekek!

Milyen sokan bíztak, hittek Jézusban és fordultak hozzá segítségért, igaz? És nem hiába! Sohasem felesleges hittel Jézus segítségét kérni! Ma sem! Imában mi is kérhetjük az ő segítségét magunk és mások számára is! Kérhetjük, hogy gyógyítson meg minket, gyógyítsa meg szeretteinket, a betegeket. Ő ma is tud segíteni! Sokszor gyógyított már meg téged is, szeretteidet is, és bizony ma is lehet hallani csodálatos, hihetetlennek tűnő gyógyulásokról! Jézusnak ma is hatalma van a betegségek felett, ezért kérjük hittel bátran mindenkor az Ő segítségét!

 „Az Úrtól jön a szabadítás”

Zsoltárok könyve 9,11

Énekeljünk: 

Imádkozzunk!

Úr Jézus Krisztus! Olyan csodálatos az, hogy számodra nincs lehetetlen! Köszönjük, hogy mi is kérhetjük segítségedet! Így kérjük most a te gyógyító erődet a kórházban, vagy otthon lévő betegek számára! Légy velük, mellettük és gyógyítsd meg az Ő testüket, lelküket! Hallgass meg kérünk! Ámen.

„A mi Urunk Jézus Krisztus kegyelme legyen veletek!”

Áldás, békesség!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE