A tíz leprás meggyógyítása

Áldás, békesség!

Imádkozzunk:

Jó Atyánk, Istenünk, te taníts bennünket!

Jézus Krisztus útján vezesd a lelkünket!

Szentlelked ereje növelje hitünket! Ámen!

A tíz leprás meggyógyítása

Kedves Gyerekek!

A 2020-as esztendő utolsó vasárnapja van ma. Még néhány nap és véget ér ez az év. Ha visszatekintünk és megnézzük, hogy mi minden is történt velünk, körülöttünk ebben az évben, minden bizonnyal találunk benn örömteljes eseményeket, de biztos akadnak olyanok is, amelyek kevésbé voltak kellemesek. Például megjelent hazánkban is a koronavírus és ez meghatározta szinte az egész évünket. Sok mindenen kellett változtatni. Volt, hogy nem mehettünk iskolába. Nem találkozhattunk a templomban, gyerek-istentiszteleten. Maszkot kellett és kell viselnünk. Nem mehetünk moziba, színházba, étterembe és még sorolhatnánk. Még most is sok mindent nem szabad tenni, ami eddig hozzátartozott az életünkhöz. Biztos ti is tudtok még sorolni olyan dolgokat, amelyeknek nem örültetek, nem örültök, de hiszem, hogy sok jó is történt veletek ebben az évben. Volt például nyári szünet, hittantábor. Az online oktatás után szeptemberben ismét találkozhattunk az iskolában. Karácsonyt ünnepelhettünk. Biztos sok szép ajándékot kaptatok! Még tart a téli szünet, pihenhettek. Ha voltatok is betegek, meggyógyultatok. És minek örültök még? Milyen jó dolgok történtek veletek? Emlékezzetek csak vissza és soroljátok fel őket! ☺

Mai történetünkben is valami jó és csodálatos dolog történik több emberrel is! 

Nézzétek meg a videót: 

Kedves Gyerekek!

Legyetek olyanok ti is, mint az az egy meggyógyult leprás, aki nem felejtett el köszönetet mondani Jézusnak a jóért, amit vele tett! 

Aranymondás: 

„Adjatok hálát az Úrnak!”

Zsoltárok könyve 105,1

Énekeljünk: 

Imádkozzunk:

Úr Jézus Krisztus! Köszönöm ezt az évet! Köszönöm, hogy velünk voltál, vigyáztál ránk és sok jót tettél velünk! Sok mindent kaptunk Tőled! Köszönöm… (folytasd azzal, amit megköszönnél Jézusnak ☺)! Kérünk, maradj velünk továbbra is! Ámen!

„Szeret az Úr!”

Áldás, békesség!

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE