Hittantáborok 2023 – Kaptár-ruhatár, avagy: hölgyeim és uraim!

Gyülekezetünk az idei évben is szervez hittanos tábort. Sőt, a tavalyi tapasztalatok alapján a jobb táborozás érdekében idén is két tábort. A kisebbek, az alsósok számára napközis tábort Nagyatádon, a Kálvin teremben és a templomudvaron, 2023.06.26-30. hétfőtől péntekig (naponta 9-15 óráig), a nagyobbak, a felsősök számára a szokásos, “ottalvós” tábort, melynek helyszíne idén is a somogyszobi Erdei Iskola, időpontja pedig 2023.07.03-07. hétfőtől péntekig lesz. A táborok címe idén is nagyon izgalmas: KAPTÁR-RUHATÁR, AVAGY: HÖLGYEIM ÉS URAIM!

Szeretettel hívunk minden érdeklődő hittanos gyermeket az 2. alkalommal szervezett napközis illetve a már 14. alkalommal megrendezésre kerülő nyári hittanos táborba! Jó hangulatra és kikapcsolódásra, de ugyanakkor hitbeli élményeink mélyítésére is készülünk!

A részvételi díj nem emelkedett, 10.000 Ft/fő, mely tartalmazza az étkezést, szállást (a nagyok esetében) és a programokat is! Testvérek jelentkezése esetén pedig egyikük díjából 1.000 Ft-ot elengedünk.

A jelentkezési határidő a napközis táborba: 2023.06.11. vasárnap.

A jelentkezési határidő a hittanos táborba: 2023.06.18. vasárnap.

FONTOS! Kedves szülők! Gyülekezetünk tagjai közül minden évben voltak segítők is a tábor lebonyolításában, a technikai jellegű feladatok elvégzésében (terítés, mosogatás, reggeliztetés, vacsoráztatás, stb.). Az eddigi segítőink sok segítségét szeretnénk most is megköszönni! Illetve szeretnénk segítséget kérni a szülők részéről 1-2 nap (vagy amennyit vállalni tudnak) erejéig! Aki szívesen vállalna ilyen szolgálatot, kérem jelezze, hogy tudjunk róla, és tudjunk egyeztetni a szükséges dolgokkal kapcsolatban! Előre is köszönjük ilyen felajánlásaikat is!

Kapcsolódó dokumentumok:

További információk, érdeklődés: 
Jakab István lelkipásztornál +36302009393 
és/vagy 
Lukács Anikó presbiternél +36303356790

Kedvelj és kövess minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A gyülekezet Facebook oldalára!
YOUTUBE